Bacon-Usturoi Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cartofii cu piure de slănină-usturoi. Această rețetă servește 10. O porție conține 242 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, căței de usturoi plini, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure De Cartofi Cu Slănină Și Usturoi, Cartofi prăjiți cu usturoi și slănină, și Bacon Rozmarin Usturoi Piure De Cartofi.
Instrucțiuni
Puneți usturoiul și cartofii într-o oală, acoperiți cu apă sărată. Aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-înalt și gătiți până la foarte moale, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți bine; întoarceți usturoiul și cartofii în oală. Se amestecă la foc mediu timp de 1 până la 2 minute pentru a se usca. Pune printr-un ricer sau moara de alimente la piure, sau must cu un masher de cartofi pentru o textură lumpier. Se amestecă 3/4 cană lapte încălzit și unt, adăugând mai mult lapte dacă este necesar. Condimentează bine cu sare și piper. Păstrați cald într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă fierbinte, amestecând des.
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este crocantă, 7 până la 10 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Când se răcește, se toacă în bucăți mici și se presară peste cartofi chiar înainte de servire. (Se poate face până la 2 zile înainte. Lăsați slănina întreagă, înfășurați-o în folie de plastic și răcoriți. Încălziți-l în cuptorul cu microunde și tocați-l chiar înainte de servire.)