Bacon, spanac și cartofi smântână
Nevoie de o garnitură fără gluten? Cartofii cu slănină, spanac și smântână ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 575 calorii, 12g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Un amestec de smântână, sare și piper, cartofi idaho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este super. Încercați Bacon, spanac și cartofi smântână, Bacon-Spanac Piure De Cartofi, și Cartofi Umpluți Cu Spanac-Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, apă sărată și gătiți până se înmoaie, 12 până la 15 minute.
La o tigaie mică la foc mediu se adaugă puțin ulei de măsline extravirgin și slănină și se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, încă 5 minute.
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oala fierbinte.
Adăugați slănină, ceapă și spanac dezghețat în cartofi, amestecați pentru a combina apoi adăugați smântână. Se pasează până se omogenizează și se condimentează amestecul cu sare, piper și nucșoară.