Bacon Quiche Tarte
Tarte reteta Bacon Quiche ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 40 minute. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 262 calorii, 7g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână slănină, ceapă verde, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 21%. Încercați Bacon Quiche Tarte, Bacon-Cârnați Quiche Tarte, și Tarte Quiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor 10 căni de briose.
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc si se rumenesc uniform.
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Așezați crema de brânză, laptele și ouăle într-un castron mediu și bateți până se omogenizează cu un mixer electric pus la foc mic. Se amestecă brânza elvețiană și ceapa verde și se lasă deoparte.
Separați aluatul în 10 biscuiți. Apăsați în partea inferioară și laterală a fiecărei cupe de briose, formând jante de 1/4 inch.
Presărați jumătate din slănină în fundul cupelor de brioșe căptușite cu aluat. Puneți aproximativ 2 linguri din amestecul de brânză cremă în fiecare cană.
Coaceți 20 până la 25 de minute în cuptorul preîncălzit, până când umplutura este setată și jantele tartelor sunt maronii aurii.
Se presară cu slănina rămasă și se apasă ușor în umplutură.
Scoateți din tigaie și serviți cald.