Bacon Papion Paste
Bacon Papion paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 1029 calorii, 31g de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de cremă de brânză, condimente, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu ceapă, slănină și roșii (Pastan All ' Amatriciana), Paste cu spanac, ciuperci și slănină de curcan (Paste cu dovlecei), și Bacon Papion Paste.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului; scurgere. Păstrați cald.
Gatiti slanina conform instructiunilor pachetului; se scurge bine și se sfărâmă.
Bateți crema de brânză, untul și condimentul Italian într-un castron de dimensiuni medii, sigur pentru cuptorul cu microunde, la viteză mică, cu un mixer electric până la omogenizare. Adăugați treptat lapte, bătând până când amestecul este neted.
Amestec de brânză cremă la microunde la 3 minute sau până când se încălzește bine, amestecând la fiecare 30 de secunde.
Se toarnă amestecul de brânză cremă peste pastele calde, aruncând pentru a acoperi. Se acoperă cu slănină mărunțită și 1/2 cană parmezan ras.
Paste cu papion cu slănină ușoară: înlocuiți slănină cu conținut redus de grăsimi sau curcan, cremă de brânză cu 1/3 mai puțin grăsime și lapte cu conținut redus de grăsimi 2%. Procedați conform instrucțiunilor.