Bacon Cheeseburger Chifle
Reteta Bacon chifle Cheeseburger pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 10 minute. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această pâine are 288 calorii, 9g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți ouă, sare, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt BBQ Bacon Cheeseburger chifle, Chifle Cu Cheeseburger, și Nu merge Bacon inima mea: Bourbon-Maple Bacon chifle lipicioase.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați laptele, zahărul, scurtarea, ouăle, sarea și 3-1/2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă. Folosind o lingură cu fante, scoateți pe prosoape de hârtie. Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți.
Adăugați slănină și brânză; gatiti si amestecati pana se topeste branza.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în sferturi.
Rotiți fiecare porție într-un 12-in. x 8 inch. dreptunghi; tăiați fiecare în șase pătrate.
Așezați 1/4 cană amestec de carne în centrul fiecărui pătrat. Aduceți colțurile împreună în centru și ciupiți pentru a sigila.
Locul 2 în. separat pe foi de copt unse.
Se coace la 400 de euro timp de 9-11 minute sau până se rumenesc ușor.
Serviți cald cu ketchup, dacă doriți.