Bacon Ceapa Sparanghel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Sparanghelul Ceapă Bacon. Pentru 2,13 USD per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 21 g de grăsimi și un total de 249 de calorii. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți sparanghel, sare, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un punctaj de 38%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sparanghel cu slănină și ceapă caramelizată, sparanghel cu șuncă și ceapă caramelizată și sparanghel și șuncă cu sos de ceapă.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un recipient de 15 inchi. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Stropiți cu ulei; se presara cu 1/8 lingurita sare si 1/8 lingurita piper.
Coaceți la 400° timp de 10-15 minute sau până se rumenesc ușor.
Între timp, într-o tigaie mică, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie; se scurg, rezervand 2 lingurite picuraturi.
Căleți ceapa în picături până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se adauga otetul, baconul si restul de sare si piper.
Transferați sparanghelul într-un castron mare și puțin adânc; acoperiți cu sos de bacon cald și amestecați ușor pentru a acoperi.
Se presara cu seminte de susan.