Bacon, cartofi, și Gruy suflu de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc de suc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,34 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 236 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână albușuri de ou, zară, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cartofi, Slănină, Tartă Gruyere, Tartă de cartofi cu slănină, Gruyere și rozmarin, și Piure de clătite de cartofi cu Gruyere, spanac și slănină.
Instrucțiuni
1
Înveliți ușor vasele souffl de 6 (8 uncii) cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
2
Se presară uniform cu pesmet. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3
Puneți cartofii într-o cratiță medie; acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute sau până când este foarte fragedă; scurgere. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Combinați cartofii, Zara și următoarele 4 ingrediente (prin ou) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Transferați amestecul de cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Poziționați raftul cuptorului la cea mai mică setare; scoateți raftul din mijloc. Preîncălziți la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați prazul în tigaie; saut 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați praz, brânză și slănină în amestecul de cartofi; se amestecă bine pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Așezați albușurile într-un bol mare de amestecare; bateți la viteză mare cu un mixer până se formează vârfuri rigide (nu bateți prea mult). Îndoiți ușor o pătrime din albușurile de ou în amestecul de cartofi; pliați ușor în albușurile rămase. Se amestecă ușor amestecul în feluri de mâncare pregătite. Atingeți brusc vasele pe tejghea de 2 până la 3 ori până la nivel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Așezați vasele pe o foaie de copt; așezați foaia de copt pe raftul inferior al unui cuptor 425. Reduceți imediat temperatura cuptorului la 350 (nu scoateți suflantele din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Coaceți 40 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în partea laterală a souffl iese curată.