Bacon Canadian, cartofi și Gratin elvețian
Bacon Canadian, cartofi și Gratin elvețian-Chard este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Pentru $ 3.19 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 492 calorii, 31g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de chard elvețian, sare, slănină canadiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Rețete similare sunt Oyster-Chard elvețian gratinat cu slănină de țară, Chard Elvețian Și Gratin De Cartofi Dulci, și Cartofi dulci, Chard elvețian și Gratin Quinoa.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie, topiți 1 lingură de unt la foc moderat.
Adăugați ciorba elvețiană și gătiți până când începeți să se ofilească, aproximativ 1 minut. Se amestecă usturoiul și 1/8 linguriță fiecare sare și piper. Gatiti pana nu ramane lichid in tigaie, aproximativ 2 minute.
Ungeți o tigaie de copt de 8 pe 8 inci sau un vas de gratinat de dimensiuni similare.
Se acoperă o treime din cartofi în vas și se acoperă cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper, o treime din brânză și jumătate din slănina Canadiană.
Răspândiți chardinul Elvețianîntr-un singur strat. Se acoperă cu jumătate din cartofii rămași și se presară cu 1/8 linguriță fiecare sare și piper.
Întindeți jumătate din brânza rămasă și slănina Canadiană rămasă peste cartofi.
Adăugați cartofii rămași în vas, presărați cu restul de 1/8 linguriță fiecare de sare și piper și acoperiți cu brânza rămasă și 1 lingură de unt.
Se toarnă bulionul de pui peste tot.
Acoperiți gratinul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 15 minute.
Scoateți folia și continuați să coaceți până când cartofii sunt fragede și blatul este maro auriu, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Lăsați să stea 2 până la 3 minute înainte de tăiere.
Recomandare de vin: Merlot ar fi o alegere minunată pentru a însoți acest fel de mâncare consistent. Vinul are o cantitate echitabilă de tanin, dar care este ușor de manipulat de slănină și brânză, care va accentua aroma plummy merlot, de asemenea.