Bacon Burger Câini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați câinii de burger cu slănină. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 98G de grăsime, și un total de 1222 calorii. Pentru $ 4.64 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, chuck de vită măcinată, sos worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bacon Burger Brânză Câini, Surf N ' Turf Burger (Burger la grătar cu homar și slănină), și Hot Dog Înveliți În Bacon.
Instrucțiuni
Puneți bratwursts într-un vas mediu într-un singur strat.
Se toarnă berea, apoi se adaugă suficientă apă pentru a acoperi bratwursts cu 1 inch, dacă este necesar. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu scăzut. Se fierbe până când bratwursts sunt gătite, 12 până la 14 minute.
Scoateți pe o farfurie și lăsați să se răcească complet.
Între timp, combinați carnea de vită măcinată, sosul Worcestershire, 1/2 linguriță de sare și câteva măcinări de piper într-un bol mediu. Se amestecă ușor cu mâinile și se împarte în 4 porții egale.
Așezați o bucată de folie de plastic. Aranjați 4 felii de slănină una lângă alta pe plastic pentru a forma un dreptunghi, suprapunându-le ușor. Poziționează dreptunghiul de slănină cu un capăt scurt în fața ta. Apăsați o porție de carne de vită peste jumătatea dreptunghiului de slănină cel mai apropiat de dvs.
Așezați un bratwurst orizontal deasupra cărnii de vită. Folosind folia de plastic pentru a ajuta, rotiți bine slănina și carnea de vită în jurul bratwurst-ului departe de dvs.; scoateți folia de plastic. Asigurați slănina cu sfoară de bucătărie în 3 sau 4 pete. Repetați pentru a înfășura restul de bratwursts.
Așezați bratwursts înveliți cu slănină cu fața în jos într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Gătiti, întorcându-vă, până când slănina este crocantă și carnea de vită este gătită, aproximativ 10 minute.
Scoateți pe o farfurie, cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, preîncălziți broilerul.
Stropiți interiorul chiflelor cu ulei de măsline.
Se așază pe o foaie de copt și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 1 minut. Folosiți foarfece pentru a îndepărta sfoara de la bratwursts.
Așezați pe chifle și deasupra cu ceapa tocată și brânza.
Fotografie de Steve Giralt