Baclava Rulată, Baklava Orthi

Baclava Rulată, Baklava Orthi
Baklava rulată, Baklavan Orthi este un vegetarian rețetă cu 64 de porții. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, miere, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Baclava Rulată, Baclava Rulată, și Cea Mai Ușoară Baklava Rulată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele siropului într-o cratiță inoxidabilă de 2 litri, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute. Scoateți cratița de pe foc, îndepărtați lămâia și condimentele și lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Așezați fisticul și 1 lingură de zahăr, pentru a acoperi nucile, într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Folosind metoda pulsului, procesați-le până când sunt măcinate grosier. Asigurați-vă că nu peste procesul de nuci, deoarece acestea se va transforma pentru a lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Scoateți fisticul măcinat din procesor și puneți-l într-un bol și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Într-o cratiță, topiți untul încet la foc foarte mic. Între timp, combinați bine fisticul măcinat, scorțișoara și cuișoarele într-un bol. Luați 4 foi de aluat phyllo și periați fiecare foaie cu unt topit, stratificând foile în timp ce mergeți. Odată ce cele 4 foi sunt presate împreună, presărați 1 cană de amestec de nuci peste foaia superioară și rulați, pe lungime, până ajungeți la capăt. Păstrați ruloul cât mai strâns posibil, fără a se rupe. Ar trebui să arate ca un cilindru lung. Repetați cu foile rămase, câte 4 pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Măr Suplimentar OpționalMăr Suplimentar Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Tăiați ruloul în bucăți de 2 inci și înmuiați fiecare în untul topit și apoi așezați-l pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
7
Se introduce la cuptor timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Scoateți din cuptor și cu o pereche de clești scoateți fiecare bucată din tigaie, înmuiați siropul și așezați-o pe un suport pentru tort pentru a se scurge. Dacă siropul începe să se îngroașe, acesta poate fi reîncălzit ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Serviți în cupe mici de tort pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții64
Scor De Sănătate1
Revista