Baclava Rulată, Baklava Orthi
Baklava rulată, Baklavan Orthi este un vegetarian rețetă cu 64 de porții. O porție conține 97 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare middl eastern. Acesta funcționează bine ca un desert foarte preț rezonabil. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, miere, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Încercați Baclava Rulată, Baclava Rulată, și Cea Mai Ușoară Baklava Rulată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele siropului într-o cratiță inoxidabilă de 2 litri, aduceți la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți timp de 15 minute. Scoateți cratița de pe foc, îndepărtați lămâia și condimentele și lăsați siropul să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Așezați fisticul și 1 lingură de zahăr, pentru a acoperi nucile, într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel. Folosind metoda pulsului, procesați-le până când sunt măcinate grosier. Asigurați-vă că nu peste procesul de nuci, deoarece acestea se va transforma pentru a lipi.
Scoateți fisticul măcinat din procesor și puneți-l într-un bol și puneți-l deoparte.
Într-o cratiță, topiți untul încet la foc foarte mic. Între timp, combinați bine fisticul măcinat, scorțișoara și cuișoarele într-un bol. Luați 4 foi de aluat phyllo și periați fiecare foaie cu unt topit, stratificând foile în timp ce mergeți. Odată ce cele 4 foi sunt presate împreună, presărați 1 cană de amestec de nuci peste foaia superioară și rulați, pe lungime, până ajungeți la capăt. Păstrați ruloul cât mai strâns posibil, fără a se rupe. Ar trebui să arate ca un cilindru lung. Repetați cu foile rămase, câte 4 pe rând.
Tăiați ruloul în bucăți de 2 inci și înmuiați fiecare în untul topit și apoi așezați-l pe o foaie de copt.
Se introduce la cuptor timp de 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor și cu o pereche de clești scoateți fiecare bucată din tigaie, înmuiați siropul și așezați-o pe un suport pentru tort pentru a se scurge. Dacă siropul începe să se îngroașe, acesta poate fi reîncălzit ușor.
Serviți în cupe mici de tort pe un platou.