Baclava

Baclava
Reteta Baklavan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Pentru 43 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 48. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 186 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, miere, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baclava, Baclava, și Baclava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă împreună nucile, zahărul și condimentele și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
CondimenteCondimente
ZahărZahăr
3
Pe măsură ce lucrați, păstrați foile de filo acoperite cu folie de plastic pentru a nu le usca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați 1 foaie de filo pe fundul unei tigaie cu jeleu (12 inci x16 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Ungeți ușor aluatul cu unt topit. Repetați acest proces până când există 8 foi de filo în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați o treime din amestecul de nuci pe foile de filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
7
Așezați încă 4 foi de filo deasupra nucilor, perindând untul topit între fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
8
Așezați încă o treime din amestecul de nuci pe aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Puneți foile rămase de filo deasupra nucilor, perindând untul topit între fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
NuciNuci
10
Ungeți și foaia superioară cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
11
Tăiați marginile astfel încât să nu stea deasupra nivelului aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
12
Tăiați patiseria în pătrate de 2 inci, asigurându-vă că nu tăiați prin stratul inferior de aluat filo. Lăsarea stratului inferior netăiat va permite siropului să se înmoaie mai eficient.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
SiropSirop
13
Se coace la 375 F timp de 25-30 de minute sau până când stratul superior al filoului capătă o culoare maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
În timp ce aluatul coace pregăti siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SiropSirop
15
Combinați toate ingredientele și aduceți la fierbere.
16
Scoateți cuișorul și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
17
Scoateți tigaia din cuptor și turnați imediat sirop fierbinte peste baklava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
18
Înainte de servire, lăsați baclava să stea la temperatura camerei până se răcește. Feliați prin stratul inferior de aluat phyllo și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
19
Retipărit cu permisiunea de la mese Gourmet în câteva minute de către Institutul culinar al Americii 2004 Lebhar-Friedman Books
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista