Baby Swiss Chard cu slănină, nuci de pin și stafide
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și primal rețete pentru cutia de rețete, Bietă Elvețiană pentru bebeluși cu slănină, nuci de pin și stafide ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această băutură are 322 calorii, 11g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, sherry uscat, stafide aurii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Acesta este adus la tine de Food.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chard elvețian cu nuci de pin și stafide, Chard Elvețian Cu Stafide Și Nuci De Pin, și Chard elvețian cu stafide și nuci de pin.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică de sos, încălziți sherry-ul până la foc mic, adăugați stafidele și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să se înmoaie timp de 20 de minute, până când stafidele sunt frumoase și plump.In o tigaie medie, gătiți slănina până când este crocantă.
Scoateți din tigaie cu o lingură cu fante și scurgeți pe prosoape de hârtie.Prăjiți nucile de pin în grăsimea de slănină până se rumenesc.
Scoateți din tigaie cu lingura cu fante și adăugați la slănină pe prosop de hârtie.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă 1 lingură de usturoi și se fierbe ușor timp de 30 de secunde, doar pentru a se înmuia. Reduceți căldura la mediu-scăzut și adăugați cantitatea de smog în tigaie, condimentați ușor cu sare și gătiți timp de 3 până la 5 minute pentru a se ofili.
Adăugați încă un fel de mietă în tigaie și continuați să gătiți până când toată mietă este ofilită și fragedă, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scoateți smogul din tigaie într-un castron și gătiți restul de smog ca mai sus. Dacă aveți două skillets mari, puteți face ambele loturi în același timp.Când toată ciorba este gătită, întoarceți-o în tigaie și adăugați stafide, nuci de pin și slănină. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste si stafidele, nucile de pin si slanina sunt distribuite uniform in smog. Condimentează cu mai multă sare dacă este nevoie și piper negru după gust.