Baba Ghanoush
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Baba Ghanoush. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 120 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați vinete japoneze, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Baba Ghanoush, Baba Ghanoush, și Baba Ghanoush pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți broilerul la înălțime și aranjați un suport în mijloc. Împărțiți vinetele pe lungime și așezați partea tăiată în sus pe o foaie de copt.
Stropiți 1 lingură de ulei de măsline uniform peste vinete și fierbeți până se rumenesc bine, aproximativ 15 până la 20 de minute. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca.Scoateți carnea de vinete și puneți-o în vasul unui robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă.
Adăugați tahini, usturoi, suc de lămâie și sare. Procesați până la neted, aproximativ 30 de secunde.
Transferați într-un vas puțin adânc, stropiți cu ulei de măsline extravirgin și presărați pătrunjel.
Se servește la temperatura camerei sau răcit cu pene de pita prăjite sau chipsuri de pita.