B8sos Carnaise
Sosul B coscarnaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Sos Bearnaise, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste complet. Îndepărtați cu grijă solidele de pe vârf cu o lingură; aruncați solidele. Turnați încet untul rămas din tigaie, lăsând solidele rămase în tigaie; aruncați solidele.
Combinați gălbenușurile de ou și 2 linguri de apă într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se spumează.
Puneți tigaia la foc mediu, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de unt clarificat, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Rezervați untul clarificat rămas pentru o altă utilizare.
Combinați vinul, oțetul, șalotele și crenguțele de tarhon într-o cratiță grea; aduceți la foc mic. Gatiti pana se reduce la 2 linguri. Se strecoară printr-o sită în amestecul de unt. Se amestecă sare, piper și tarhon proaspăt tocat.