B8sos Carnaise

B8sos Carnaise
Sosul B coscarnaise ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 21 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 48. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Friptură cu ochi de coastă cu B Cukromarnaise (Entrec 9TE B Cukroarnaise), Sos Bearnaise, și Sos Bearnaise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mic; gatiti 5 minute sau pana se topeste complet. Îndepărtați cu grijă solidele de pe vârf cu o lingură; aruncați solidele. Turnați încet untul rămas din tigaie, lăsând solidele rămase în tigaie; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Combinați gălbenușurile de ou și 2 linguri de apă într-o cratiță mică, amestecând cu un tel până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Puneți tigaia la foc mediu, amestecând continuu până când amestecul se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1/4 cană de unt clarificat, aproximativ 1 lingură la un moment dat, amestecând cu un tel până când fiecare adăugare este încorporată și amestecul este gros. Rezervați untul clarificat rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt ClarificatUnt Clarificat
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
4
Combinați vinul, oțetul, șalotele și crenguțele de tarhon într-o cratiță grea; aduceți la foc mic. Gatiti pana se reduce la 2 linguri. Se strecoară printr-o sită în amestecul de unt. Se amestecă sare, piper și tarhon proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TarhonTarhon
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
UntUnt
PiperPiper
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista