B Muffins

B Muffins
Brioșele B ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 219 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Rețete similare includ Brioșe cu quinoa cu căpșuni-banane (face 12 brioșe; cost total pe brioșă: 0,30 USD), Brioșe cu semințe de mac de migdale Otis Spunkmeyer – faceți brioșe delicioase acasă, și Brioșe cu nuci de curmale - aceste brioșe dulci cu bucăți de nuci și curmale sunt perfecte calde din cuptor.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Ungeți cupele de brioșă sau tapetați cu căptușeli de brioșă din hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați Zara cu tărâțe de grâu. Într-un alt castron, bateți împreună oul, zahărul, uleiul, banana și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Tărâțe De GrâuTărâțe De Grâu
VanilieVanilie
BananeBanane
ZahărZahăr
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-un castron mare, amestecați făina, tărâțele de ovăz, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Se amestecă amestecul de zară și amestecul de ouă în amestecul de făină până când făina este doar umezită. Se amestecă fructele de pădure și nucile. Puneți aluatul în cupe de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Tărâțe De OvăzTărâțe De Ovăz
Fructe De PadureFructe De Padure
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute sau până când ați terminat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista