B - 52 Bari

B - 52 Bari
B-52 baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 271 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 30. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Mergeți la magazin și ridicați untul, nuca de cocos, zahărul cofetarilor și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 baruri), Cinci ingrediente dublu ciocolata Cherry fistic energie baruri {copycat Lara baruri}, și Unt de arahide caramel Shortbread baruri {Millionaire baruri} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face crusta, topiți 1 cană de unt într-o cratiță grea la foc mic și bateți zahărul, cacao și ouăle. Se amestecă lichiorul de cafea și se amestecă constant până când amestecul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Amestecați firimiturile de cracker graham cu nuca de cocos și nucile într-un bol și amestecați în amestecul de cacao. Ungeți o farfurie pătrată de 9x13 inci sau o linie cu hârtie cerată unsă și împachetați amestecul de firimituri în fundul vasului. Refrigerați crusta în timp ce faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Nucă De CocosNucă De Cocos
NuciNuci
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați 1/2 cană de unt, zahărul cofetarilor, pudra de cremă și lichiorul de cremă irlandeză într-un bol de amestecare și bateți cu un mixer electric până când amestecul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pulbere De CremăPulbere De Cremă
Lichior CremăLichior Cremă
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Întindeți umplutura peste crustă și refrigerați vasul până când umplutura s-a setat, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
5
Topiți chipsurile de ciocolată și 2 linguri de unt în vârful unui cazan dublu peste apă fierbinte, amestecând până când amestecul este neted și bine amestecat. Amestecați lichiorul de portocale și stropiți umplutura peste umplutura de cremă pentru a acoperi complet. Întoarceți vasul la frigider și răciți până când toppingul s-a întărit, cel puțin 1 oră. Pentru a tăia, rulați un cuțit ascuțit sub apă fierbinte și tăiați barele cu cuțitul încălzit, reîncălzind cuțitul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
CremăCremă
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
CuțitCuțit
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista