Avocado - Salsa de fasole neagră ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 295 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați sare, avocado, coriandru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Salsa De Avocado Cu Fasole Neagră, Salsa De Avocado Cu Fasole Neagră, și Salsa de fasole neagră și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 10 ingrediente, amestecând până se omogenizează bine. Îndoiți avocado și serviți cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.