Autocolante pentru oală de porc și creveți

Autocolante pentru oală de porc și creveți
Carne de porc și creveți Oală Autocolante este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir, ou, carne de porc măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Rețetă Gyoza (autocolante japoneze de porc și creveți), Autocolante Pentru Oală De Porc, și Autocolante Pentru Oală De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza și sarea într-o strecurătoare cu ochiuri fine și aruncați cu mâinile pentru a acoperi varza cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați strecurătoarea peste un castron mare și lăsați-o să stea 10 minute.După 10 minute, stoarceți orice lichid din varză cu mâinile, aruncați lichidul și așezați varza în vasul folosit pentru strecurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ingredientele rămase și, folosind mâinile, amestecați bine, apăsând amestecul pe partea laterală a bolului până când formează o masă lipicioasă. Pentru a forma și a găti:umpleți un castron mic cu apă la temperatura camerei; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Așezați un înveliș pe o suprafață de lucru curată și așezați 1 lingură de umplutură în centru. Scufundați degetul în apă și urmăriți în jurul marginii ambalajului pentru a-l umezi. Îndoiți învelișul în jumătate aducând partea de jos în sus, apoi ciupiți punctul de mijloc pentru a sigila. În partea dreaptă a punctului de mijloc și numai în partea superioară a ambalajului, pliați un pliu care se înclină înapoi spre punctul de mijloc. Ciupiți fiecare pliu pentru a sigila. Repetați cu o a doua încrețire în dreapta pliului inițial. Repetați cu un al treilea plisat în dreapta celui de-al doilea plisat. Repetați cu trei pliuri în stânga punctului de mijloc, asigurându-vă că autocolantul pentru oală este complet sigilat. Ridicați autocolantul de oală de pe suprafața de lucru din punctul de mijloc, astfel încât pliurile să fie verticale și orientate spre dvs., apoi apăsați-l ușor în jos pentru a forma un fund plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Așezați-l pe o foaie de copt și acoperiți-l cu folie de plastic. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase. În acest moment, autocolantele pentru oală pot fi congelate și gătite mai târziu (Vezi nota "planul de joc" de mai sus).într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Carne De VânatCarne De Vânat
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Așezați 12 autocolante pentru oală într-un cerc orientat în aceeași direcție (vor arăta ca spițele unei roți). Se prăjește netulburat până când fundul devine maro auriu deschis, aproximativ 2 până la 3 minute.Reduceți căldura la mediu și adăugați cu grijă 1/4 cană din apa măsurată la temperatura camerei (aveți grijă, deoarece uleiul se poate stropi). Acoperiți cu un capac etanș și gătiți timp de 3 minute. Descoperiți și, folosind clești, întoarceți autocolantele pentru oală pe părțile lor neplăcute. Continuați să gătiți până când toată apa s-a evaporat, umplutura este gătită, iar părțile neplăcute sunt maronii aurii, cu aproximativ 2 până la 3 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți autocolantele pentru oală pe o farfurie, ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie și repetați în încă 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu sosul de scufundare rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista