Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide

Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare chinezească. Încercați să faceți acasă autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 121 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită zahăr, sos de soia, pastă de chile și ceapă verde. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Rețete similare sunt Autocolante cu oală de creveți cu ghimbir cu sos picant de arahide, Creveți de ghimbir cu sos thailandez dulce-picant, și Satay de creveți cu sos picant de arahide.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti autocolante pentru oală, combinați primele 10 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează de 4 ori sau până se toacă grosier. Lucrând cu 1 ambalaj wonton la un moment dat (acoperiți ambalajele rămase cu un prosop umed pentru a preveni uscarea), lingurați aproximativ 1 1/2 linguriță amestec de creveți în centrul fiecărui ambalaj. Umeziți marginile aluatului cu apă; aduceți 2 colțuri opuse în centru, ciupiți punctele pentru a sigila. Aduceți cele 2 colțuri rămase în centru, ciupind punctele pentru a sigila. Prindeți 4 margini împreună pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați autocolante pentru oală pe o foaie mare de copt presărată cu amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 12 autocolante pentru oală în tigaie; gatiti 2 minute sau pana cand fundul se rumeneste. Adăugați încet 1/2 cană de apă în tigaie; acoperiți și gătiți 4 minute. Descoperiți și gătiți 3 minute sau până când lichidul se evaporă. Repetați procedura cu restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de canola, 12 autocolante pentru oală și 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Pentru a pregăti sosul, combinați 1/4 cană de apă și următoarele 5 ingrediente (prin zahăr) într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Serviți sosul cu autocolante pentru oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Garnisiți cu ceapă verde tocată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8
Notă de vin: aceste autocolante cu oală cu aromă exotică necesită un vin care nu va fi o floare de perete lângă ele. Condimentul dulce de ghimbir și bogăția alunelor vor fi îmbunătățite de aromele amețitoare și de senzația de gură luxuriantă a unui Gewrztraminer alsacian. Încercați unul dintre cei mai buni producători din cea mai bună regiune din lume pentru acest soi de struguri: Zind-Humbrecht 2005 Gerztraminer Alsacia, despre $ Karen MacNeil
Ingrediente de care veți avea nevoie
PotstickersPotstickers
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
StruguriStruguri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista