Atomic Ahi Poke (picant Ahi Poke cu apă Chili)

Atomic Ahi Poke (picant Ahi Poke cu apă Chili) durează aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. O porție conține 448 calorii, 40g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $9.19 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal scump pentru Super Bowl. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oțet de orez, sare kosher, sos shoyu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Încercați Ahi Poke, Ahi Poke, și Ahi Ton Poke pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tonul în cuburi de mușcătură și puneți-l într-un bol mediu de amestecare.
Se toarnă apa de Chili și shoyu peste cuburile de ton.
Adăugați sosul rayu și Sriracha.
Se amestecă împreună și se lasă tonul să se marineze câteva minute. Tăiați ardeii iute hawaieni, ardeiul fantomă și habanero cât mai mici și adăugați în vasul de amestecare.
Adăugați salata de alge marine și amestecați toate ingredientele împreună. Înainte de servire, presărați sarea de mare și condimentul Japonez deasupra poke-ului. Finalizați adăugând tobiko. Alternativ, îl puteți servi într-un pahar de martini răcit, cu amestecul de alge marine în partea de jos și amestecul de poke deasupra. Puteți tăia o fantă într-un chile hawaian și puteți atârna pe sticlă ca o garnitură.
Încălziți ardeii iute, ghimbirul, usturoiul, oțetul și sarea cu 2 căni de apă într-o cratiță, dar nu dați la fiert. Se amestecă toate ingredientele și se pun într-o sticlă sau borcan (puțin mai mare de 1 halbă) și se sigilează. (Fiți atenți la abur pentru că vă va irita ochii și cavitatea nazală.) Refrigerați peste noapte și lăsați aroma să se dezvolte în apă. Folosiți așa cum ați face orice sos fierbinte.