Asparagus Vichyssoise ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.22 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, unt, praz și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 44%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Asparagus Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță cu apă sărată clocotită, albiți vârfurile de sparanghel până când sunt crocante, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți vârfurile de sparanghel într-o strecurătoare și reîmprospătați-le sub apă rece. Se usucă, se înjumătățesc vârfurile pe lungime și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați tulpinile de sparanghel, cartofii, bulionul, apa și cimbru și dați la fiert. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Aruncați crenguța de cimbru. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender, apoi transferați-o într-un castron mare. Se amestecă laptele, sarea și piperul alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Lăsați supa să se răcească la temperatura camerei, apoi dați-o la frigider până se răcește, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
8
Puneți supa în boluri răcite și stropiți cu ulei de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
9
Garnisiți cu vârfurile de sparanghel și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe