Asparagus Spanakopita

Asparagus Spanakopita
Reteta sparanghel Spanakopitan este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță un extraordinar lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 157 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, făină, buruieni de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Alesyasky, Alesyasky, și Alesyasky.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se pune peste 1 in. de apă într-o cratiță; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 5 minute sau până când sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Așezați o foaie de aluat phyllo într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit; tăiați dacă este necesar. Spritz aluat cu spray cu aromă de unt. Repetați straturile de nouă ori. Aranjați deasupra spanacul, brânza feta și sparanghelul. Acoperiți cu o foaie de aluat phyllo; spritz cu spray cu aromă de unt. Repetați, folosind restul phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Tăiați în 12 bucăți.
5
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 30-35 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Pentru sos, topiți untul într-o cratiță mică. Se amestecă făina până se omogenizează; adăugați treptat lapte. Se amestecă sucul de lămâie, mărarul, cimbru și sare. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Serviți spanakopita cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Spanakopitan în meniu? Încercați să împerecheați cu Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Crama Troupis Moschofilero Fteri cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Crama Troupis Moschofilero Fteri
Un vin intens parfumat care combină buchetul de iasomie înflorită de noapte, rodie și citrice.Aroma sa excelentă și gustul ascuțit îl fac un vin care poate fi savurat ca aperitiv, precum și un acompaniament la feluri de mâncare precum paste cu busuioc, pui a la creme, creveți la grătar și plăcinte.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate4
Revista