Slaw din Asia ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 65 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de ghimbir, oțet de orez, germeni de fasole mung și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Burger asiatic de pui cu maioneză picantă de lămâie și salată asiatică murată, Asiatice slaw, și Asiatice Slaw pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună oțetul de orez și următoarele 5 ingrediente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați varza napa și următoarele 4 ingrediente; aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Napa
3
Acoperiți și refrigerați 2 ore pentru a înmuia varza. Chiar înainte de servire, amestecați fâșii de pere și, dacă doriți, muguri.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.