Asiatice Salata Verde Împachetări

Asiatice Salata Verde Împachetări
Dacă doriți să adăugați mai multe Asiatice rețete în repertoriul dvs., împachetările cu salată asiatică ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 412 calorii, 24g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. 41 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită fulgi de piper, ghimbir, ulei vegetal și sos hoisin. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și דל פחמימות, dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Asiatice Salata Verde Împachetări, Asiatice Salata Verde Împachetări, și Asiatice Salata Verde Împachetări sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
1 cap de salată Boston, frunze separate, curățate și uscate într-o tigaie la foc mediu-mare, se adaugă uleiul vegetal și se sotează carnea de vită până se rumenesc. Se amestecă ghimbirul, scallions, usturoiul, sosul de soia, fulgii de ardei roșu și hoisin și se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Salată De UntSalată De Unt
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Sos HoisinSos Hoisin
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se amestecă alunele. Se condimentează cu sare și piper și se servește cald învelit în căni de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De SalatăFrunze De Salată
ArahideArahide

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Salată verde în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruinart Brut ros Euro (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
Ruinart Brut Rose (jumătate de sticlă)
* A existat o schimbare de ambalaj pe acest vin. Este posibil ca eticheta din imagine să nu fie eticheta primită.* Vinul are o culoare strălucitoare de petale de trandafir galben-portocaliu, cu un mousse foarte fin, abundent și susținut. Nasul este caracterizat de fructe de padure rosii mici, in principal coacaze. La gust vinul este viguros și bine echilibrat. Un vin fin, proaspăt, fructat, cu taninuri bine integrate și un indiciu de condiment pe finisajul lung.Ruinart Ros este produs dintr-un amestec de 55% Pinot Noir și 45% Chardonnay din cele mai bune recolte recente. Toate fructele sunt de la premiers crus vineyards. Strugurii din podgoriile din Sillery și Brimont (casa ancestrală a familiei Ruinart) sunt alăturate de struguri atent selectați din alte podgorii premiers crus din C. Crante de Blancs și Montagne de Reims. Strugurii pentru Ruinart sunt selectați coș cu Coș la sursă și se folosesc doar cele mai bune CRU-uri premiers.
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista