Asiatice Pui Împachetări

Asiatice Pui Împachetări
Nevoie de o curs principal fără lactate? Împachetările asiatice de pui ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 469 calorii, 23g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați migdale, amestec de salată de romaine și varză, piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Asiatice Pui Împachetări, Asiatice Pui Împachetări, și Asiatice Pui Împachetări.

Instrucțiuni

1
Combinați puiul și sosurile într-o tigaie. Gatiti la foc mediu pana se incalzeste; se ia de pe foc. Împărțiți ingredientele uniform pe fiecare tortilla, începând cu amestec de salată, morcov, amestec de pui, migdale și terminând cu tăiței chow mein.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică3 Căni De Salată Romană Mărunțită, De La 1 Salată Mică
Verde MixtVerde Mixt
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
MigdaleMigdale
Pui întregPui întreg
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Rulați stilul burrito.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista