Asiatice La Gratar Fasole Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde asiatică la grătar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 50 de calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei, ciuperci, ulei de susan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Asiatice Fasole Verde, Asiatice Fasole Verde, și Picant Asiatice Fasole Verde.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente.
Adăugați fasolea, ceapa și ciupercile; aruncați pentru a acoperi.
Așezați jumătate din legume pe o grosime dublă de folie rezistentă (aproximativ 18 in. pătrat); îndoiți folia în jurul legumelor și sigilați bine. Repetați cu legumele rămase.
Grătar, acoperit, la foc mediu timp de 18-22 de minute sau până când fasolea este fragedă, întorcând pachetele o dată. Deschideți folia cu atenție pentru a permite aburului să scape.