Asiatice chiftele și orez arunca

Asiatice chiftele și orez arunca
Chiftelele asiatice și aruncarea orezului ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 452 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de arahide prăjite uscate, chiftele, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Asiatice Taitei Arunca, Asiatice Taitei Arunca, și Asiatice Carne De Vită Tăiței Toss pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu. Se amestecă orezul și vermicelli din amestec; gatiti si amestecati 2 pana la 3 minute sau pana cand orezul se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați apă, marinada asiatică și conținutul pachetului de condimente din amestec; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
ApăApă
3
Adăugați chiftele și morcovii; acoperiți și gătiți 15 până la 18 minute sau până când orezul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
MorcovMorcov
OrezOrez
4
Se amestecă păstăile de mazăre. Gatiti, descoperiti inca 2 pana la 3 minute sau pana cand pastaile de mazare sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre De ZăpadăMazăre De Zăpadă
5
Garnisiți porții individuale cu arahide și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
CeapăCeapă

Echipamente

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Quintan Essentia Chenin Blanc cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Bucătăriiasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista