Ascunde legumele te rog! Caserola de porumb cu dovlecei și dovlecei de vară

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că ascunde legumele te rog! Squash de vară și dovlecel porumb caserola o încercare. Această rețetă servește 18 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 279 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 94 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă de la Allrecipes necesită porumb, piper măcinat, dovlecei de vară și porumb cu miez. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ascunde Acele Legume Sos Mama, Caserola de dovlecei, dovlecei și porumb, și Dovlecei marinați și dovlecei de vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Încălziți uleiul vegetal într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati dovleceii galbeni de vara, dovleceii si ceapa rosie in ulei incins pana se inmoaie, aproximativ 10 minute; condimentați cu usturoi praf și piper negru. Se amestecă parmezanul în amestecul de dovlecei. Opriți focul și adăugați margarină și cremă de brânză, rupându-le în bucăți mai mici în timp ce le amestecați în amestecul de dovlecei; scoateți cratița de pe foc. Se amestecă porumbul cu miez și 1 cutie de porumb în stil cremă prin amestecul de dovlecei.
Se amestecă conserva rămasă de porumb în stil cremă, amestec uscat de brioșe de porumb, ouă și zahăr într-un castron mare până se amestecă bine.
Adăugați amestecul de dovlecei răcit, 1 până la 2 căni odată, până se integrează complet; se toarnă în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și clocotesc pe margini și ferm deasupra, 30 până la 50 de minute. Se lasă să se răcească cu cel puțin 5 minute înainte de servire.