Aruncare lasagna
Aruncarea lasagnei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 465 de calorii. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de brânză de vaci, usturoi, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 42%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ aruncarea lasagnei în timpul săptămânii, aruncarea lasagnei în timpul săptămânii și aruncarea cu răsfăț.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de vită cu ceapă, usturoi și sare. Se amestecă sosul de spaghete; se fierbe pana se incalzeste.
Scoateți 1 cană de sos de carne; pus deoparte. Amestecați tăițeii în sosul rămas.
Pune jumătate din amestecul de sos de tăiței în 2 litri uns. caserolă. Acoperiți cu brânză de vaci și 1 cană de brânză mozzarella.
Adăugați amestecul rămas de sos de tăiței; acoperiți cu 1 cană de sos de carne rezervat și restul de brânză mozzarella.
Se presara cu parmezan. Acoperi; coace la 350° timp de 20-25 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin