Arroz de Pato

Arroz de Pato
Arroz de Pato ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2825 calorii, 65g de proteine, și 269g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână grăsime de rață, stoc de rață, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Arroz Abanda, Arroz A La Cubana, și Arroz Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți confitul de rață: setați cuptorul la 300 de grade F. condimentați picioarele de rață cu sare și piper pe ambele părți și apoi căutați într-o lingură de grăsime de rață până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Picior De RațăPicior De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Subţire-Subţire-
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Apoi adăugați coriandru, boabe de piper alb, anason stelat și ierburi (toate legate în cheeseclothsachet). Continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați grăsimea de rață, topiți-o și apoi transferați-o în caserola rezistentă la cuptor. Acoperiți cu folie de aluminiu și gătiți timp de 6-8 ore, până când carnea de rață cade de pe os. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți carnea de rață de pe os, aruncați oasele și aveți grijă la cartilajul liber. Faceți sofrito: la foc mediu-mic, transpirați ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Adăugați firele de șofran și gătiți încă 2 minute. Apoi, adăugați Roșia tăiată cubulețe și gătiți la foc mediu unitl toată umezeala a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
6
Adăugați pimentonul. Pune deoparte. Faceți piureul de caise: într-o cratiță medie, combinați caisele cu vinul alb și gătiți la foc mediu-mare până când vinul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Pimenton PulberePimenton Pulbere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
1
Așezați cele 1,5 uncii de sofrito în rondeau cu fundul greu.
2
Adăugați 1/4 cană suplimentară de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Se pune la foc mediu-mic.
4
Adăugați orezul și pâinea prăjită, amestecând constant cu spatula de cauciuc sau lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați 12 uncii de stoc și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Lăsați să gătească amestecând pentru a evita lipirea timp de aproximativ 8-10 minute.
7
Scoateți orezul din tigaie și întindeți-l pe tava de hârtie tapetată cu pergament. (Pre-gătirea orezului este un pas pe care îl facem La Aldea pentru a accelera serviciul, dar orezul poate fi terminat și în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Subţire-Subţire-
8
Adăugați stocul suplimentar, precum și garniturile. Gătiti sânii de rață: condimentați sânii de rață cu sare și piper. Împachetați în vid cu grăsimea de rață și gătiți în baie de apă la 65 de grade celsius timp de 20 de minute. Pentru a termina: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. În tigaie mare de paella,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Subţire-Subţire-
9
Întindeți orezul de-a lungul fundului în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați confit de rață, chorizo, măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Rață întreagăRață întreagă
11
Se amestecă bine și se aplatizează din nou.
12
Adăugați cele 6 uncii suplimentare de stoc și puneți-le în cuptor. Gatiti timp de 7 minute pana cand orezul este crocant in jurul marginilor si s-a format un "soccarat" pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Subţire-Subţire-
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute acoperite cu folie de aluminiu. Pentru a servi: se întinde pe farfurii și se ornează cu pieptul de rață feliat, pielea crocantă și piureul de caise. Sau așezați orez întreg în centrul mesei cu garnituri deasupra și lăsați oaspeții să se servească singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit2Crustă: firimituri de biscuiți grahammăsline negre, fără sâmburi și feliimăsline negre, fără sâmburi și felii1morcov, decojit și feliatmorcov, decojit și feliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchorizo, feliichorizo, felii1parmezan ras2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscatecaise uscate2rață, picioarerață, picioare2piele de rață, crocantă în cuptor, de la sânpiele de rață, crocantă în cuptor, de la sân5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de rațăstoc de rață2piept de rață fără pielepiept de rață fără piele1parmezan ras1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York8puțin dovlecel tocatulei de măsline, după cum este necesarulei de măsline, după cum este necesar591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa, tocataceapa, tocata1ceapă, decojită și feliatăceapă, decojită și feliată1parmezan raspimentonpimenton227ardei habeneroorez, calasparaorez, calaspara1crenguțăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată1pinchșofran fireșofran fire8puțin dovlecel tocatsare și piper alb proaspăt măcinat, după gustsare și piper alb proaspăt măcinat, după gust1parmezan rasoțet de sherryoțet de sherry2Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat0ciorchini1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1roșii, decojite și tăiate cubulețeroșii, decojite și tăiate cubulețe1parmezan rasboabe de piper albboabe de piper alb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)57ardei habenerosofrito, rețetă de mai jossofrito, rețetă de mai jos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista