Arroz de Pato

Arroz de Pato
Arroz de Pato ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2825 calorii, 65g de proteine, și 269g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $7.83 pe portie, această rețetă acoperă 51% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână grăsime de rață, stoc de rață, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Arroz Abanda, Arroz A La Cubana, și Arroz Caldo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți confitul de rață: setați cuptorul la 300 de grade F. condimentați picioarele de rață cu sare și piper pe ambele părți și apoi căutați într-o lingură de grăsime de rață până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Picior De RațăPicior De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul și gătiți până se înmoaie. Apoi adăugați coriandru, boabe de piper alb, anason stelat și ierburi (toate legate în cheeseclothsachet). Continuați să gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați grăsimea de rață, topiți-o și apoi transferați-o în caserola rezistentă la cuptor. Acoperiți cu folie de aluminiu și gătiți timp de 6-8 ore, până când carnea de rață cade de pe os. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, trageți carnea de rață de pe os, aruncați oasele și aveți grijă la cartilajul liber. Faceți sofrito: la foc mediu-mic, transpirați ceapa și usturoiul în uleiul de măsline până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Rață întreagăRață întreagă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați firele de șofran și gătiți încă 2 minute. Apoi, adăugați Roșia tăiată cubulețe și gătiți la foc mediu unitl toată umezeala a dispărut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6
Adăugați pimentonul. Pune deoparte. Faceți piureul de caise: într-o cratiță medie, combinați caisele cu vinul alb și gătiți la foc mediu-mare până când vinul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Pimenton PulberePimenton Pulbere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1
Așezați cele 1,5 uncii de sofrito în rondeau cu fundul greu.
2
Adăugați 1/4 cană suplimentară de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se pune la foc mediu-mic.
4
Adăugați orezul și pâinea prăjită, amestecând constant cu spatula de cauciuc sau lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați 12 uncii de stoc și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
6
Lăsați să gătească amestecând pentru a evita lipirea timp de aproximativ 8-10 minute.
7
Scoateți orezul din tigaie și întindeți-l pe tava de hârtie tapetată cu pergament. (Pre-gătirea orezului este un pas pe care îl facem La Aldea pentru a accelera serviciul, dar orezul poate fi terminat și în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați stocul suplimentar, precum și garniturile. Gătiti sânii de rață: condimentați sânii de rață cu sare și piper. Împachetați în vid cu grăsimea de rață și gătiți în baie de apă la 65 de grade celsius timp de 20 de minute. Pentru a termina: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. În tigaie mare de paella,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Piept De RațăPiept De Rață
1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate1 Kilogram De Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guliză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Întindeți orezul de-a lungul fundului în strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați confit de rață, chorizo, măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Rață întreagăRață întreagă
11
Se amestecă bine și se aplatizează din nou.
12
Adăugați cele 6 uncii suplimentare de stoc și puneți-le în cuptor. Gatiti timp de 7 minute pana cand orezul este crocant in jurul marginilor si s-a format un "soccarat" pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute acoperite cu folie de aluminiu. Pentru a servi: se întinde pe farfurii și se ornează cu pieptul de rață feliat, pielea crocantă și piureul de caise. Sau așezați orez întreg în centrul mesei cu garnituri deasupra și lăsați oaspeții să se servească singuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Ingrediente

1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmmăsline negre, fără sâmburi și feliimăsline negre, fără sâmburi și felii1morcov, decojit și feliatmorcov, decojit și feliat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilchorizo, feliichorizo, felii12 lingurițe de pudră de usturoi2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu2 (14 oz.) bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcaise uscatecaise uscate2rață, picioarerață, picioare2piele de rață, crocantă în cuptor, de la sânpiele de rață, crocantă în cuptor, de la sân5911 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilstoc de rațăstoc de rață2piept de rață fără pielepiept de rață fără piele12 lingurițe de pudră de usturoi1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate1 kilogram de verdeață rezistentă, cum ar fi smog elvețian, guliză, rapini sau verdeață de sfeclă, tulpinile tăiate3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat3cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec8creveți și cu veneulei de măsline, după cum este necesarulei de măsline, după cum este necesar591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa, tocataceapa, tocata1ceapă, decojită și feliatăceapă, decojită și feliată12 lingurițe de pudră de usturoipimentonpimenton2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.orez, calasparaorez, calaspara1crenguțăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată1pinchșofran fireșofran fire8creveți și cu venesare și piper alb proaspăt măcinat, după gustsare și piper alb proaspăt măcinat, după gust12 lingurițe de pudră de usturoioțet de sherryoțet de sherry2Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat0ciorchini1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1roșii, decojite și tăiate cubulețeroșii, decojite și tăiate cubulețe12 lingurițe de pudră de usturoiboabe de piper albboabe de piper alb591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.sofrito, rețetă de mai jossofrito, rețetă de mai jos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate83
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista