Arroz con Leche

Arroz con Leche
Arroz con Leche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 289 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, lapte evaporat, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Arroz Con Leche, Arroz con Leche, și Bananan Arroz Con Leche.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 1/4 căni de apă, orez și coajă de tei într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De TeiCoaja De Tei
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
În timp ce orezul se gătește, combinați 1/2 cană de apă, bățul de scorțișoară și anasonul într-o altă cratiță la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere scăzută timp de 3 minute, apoi scoateți cratița din aragaz. Se strecoară apa aromată într-un bol și se lasă deoparte, aruncând bățul de scorțișoară și bucățile de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
După ce orezul a fiert la foc mic timp de 20 de minute, îndepărtați cu grijă coaja de tei cu o lingură pliată și, la foc mic, amestecați treptat laptele evaporat și laptele condensat în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Coaja De TeiCoaja De Tei
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Se amestecă în scorțișoară și apă cu aromă de anason, vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă AromatăApă Aromată
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați stafide, dacă doriți. Continuați să amestecați până când amestecul se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
6
Dacă budinca este prea apoasă după 10 minute, creșteți focul la mediu-scăzut și amestecați continuu. Când budinca atinge consistența dorită, se îndepărtează de la căldură și se toarnă în feluri de mâncare individuale, sau un castron mare. A se păstra la frigider până este gata de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista