Arroz con Leche
Arroz con Leche ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 289 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 137 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați semințe de anason, lapte evaporat, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Arroz Con Leche, Arroz con Leche, și Bananan Arroz Con Leche.
Instrucțiuni
Combinați 2 1/4 căni de apă, orez și coajă de tei într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute până când orezul este fraged.
În timp ce orezul se gătește, combinați 1/2 cană de apă, bățul de scorțișoară și anasonul într-o altă cratiță la foc mediu-mare. Aduceți amestecul la fierbere scăzută timp de 3 minute, apoi scoateți cratița din aragaz. Se strecoară apa aromată într-un bol și se lasă deoparte, aruncând bățul de scorțișoară și bucățile de anason.
După ce orezul a fiert la foc mic timp de 20 de minute, îndepărtați cu grijă coaja de tei cu o lingură pliată și, la foc mic, amestecați treptat laptele evaporat și laptele condensat în orez.
Se amestecă în scorțișoară și apă cu aromă de anason, vanilie și sare.
Adăugați stafide, dacă doriți. Continuați să amestecați până când amestecul se îngroașă, aproximativ 7 până la 10 minute.
Dacă budinca este prea apoasă după 10 minute, creșteți focul la mediu-scăzut și amestecați continuu. Când budinca atinge consistența dorită, se îndepărtează de la căldură și se toarnă în feluri de mâncare individuale, sau un castron mare. A se păstra la frigider până este gata de servire.