Arista
Aristan este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 158 calorii, 24g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, filete de porc, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Aristan al Finocchio (carne de porc cu fenicul).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aduceți 2 căni de apă la foc mic într-o cratiță mică.
Adăugați usturoi; se fierbe 1 minut.
Se scurge bine; se toacă fin usturoiul.
Combinați usturoiul, rozmarinul și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; amestecați cu o furculiță pentru a forma o pastă.
Feliați fiecare filet pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Deschideți jumătăți, așezând carnea de porc plat.
Tăiați fiecare parte pe lungime, tăind spre, nu prin, cealaltă parte; deschis plat.
Locul grele folie de plastic peste carne de porc, și aplatiza la 1/2-inch grosime folosind un ciocan de carne sau sucitor.
Puneți deoparte 2 lingurițe de pastă de rozmarin-usturoi. Frecați pasta rămasă pe părțile tăiate ale cărnii de porc.
Rotiți fiecare filet; asigurați-vă la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. Frecați în afara cărnii de porc cu 2 lingurițe rezervate pastă.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați filete; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Așezați filetele pe o tigaie pentru broiler acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până când un termometru înregistrează 155 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute.
În timp ce carnea de porc stă, adăugați bulion și vin în tigaie. Se aduce la foc mic; gatiti 5 minute sau pana se reduce la 1/2 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă 1/8 linguriță de sare.
Tăiați carnea de porc în felii subțiri; serviți cu amestec de vin.
În Toscana, arista (ah-rist-TAH), sau friptura de porc, este de obicei prăjită la cuptor și condimentată cu rozmarin, sare și piper. Toscanii preferă să mănânce carnea rece. Aici, este servit cald cu un sos de vin, dar resturile refrigerate pot fi feliate subțire pentru Panini gustoase (sandvișuri italiene).