Aripi Picante De Pui De Bivol De Susan

Aripi Picante De Pui De Bivol De Susan
Aripile picante de pui de bivol de susan ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 231 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ghimbir măcinat, ceapă verde, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Aripi de pui de bivol la cuptor calde și picante, Aripi de pui portocalii picante cu orez Shiitake-Susan, și Aripi Picante De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente până se amestecă; se toarnă peste aripi într-un vas superficial. Se amestecă pentru a acoperi uniform aripile. La frigider 30 min. pentru a marina, întorcându-se după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
2
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți aripile din marinată; aruncați marinada. Aripi de grătar 15 min., întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Combinați sosul de grătar și sosul de aripi; periați jumătate pe aripi. Continuați grătarul timp de 4 până la 5 minute. sau până când aripile sunt gata, întorcându-se și perindând frecvent cu amestecul de sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
SosSos
Aripi De PuiAripi De Pui
5
Așezați aripile pe platou; se presara cu ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Aripi De PuiAripi De Pui

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista