Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile picante de caise. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 309 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, conserve de caise, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Aripi de pui cu sos picant de caise, Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J).
Instrucțiuni
1
Aprindeți un grătar cu gaz. Înfășurați așchii de lemn în folie rezistentă și străpungeți pachetul de folie cu o frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Fulgi De Legume
Creveți Sotați
2
Adăugați pachetul la grătar. Acoperiți și lăsați așchii de lemn să înceapă să fumeze, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Între timp, într-un castron mare, combinați conservele de caise cu sosul Worcestershire, zahăr brun deschis, sos de soia, muștar, sare, piper negru, praf de usturoi, boia dulce, cayenne și ghimbir. Răsturnați jumătate din amestec într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Conserve De Caise
Zahăr Brun Deschis
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Paprika Dulce
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați aripile de pui în vasul mare și aruncați pentru a acoperi bine în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Lăsați aripile de pui să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
6
Grătiți aripile de pui, acoperite, la foc moderat, întorcându-le ocazional, până când sunt carbonizate în pete și fierte, 22 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Transferați aripile de pui într-un platou și serviți sosul rezervat pe lateral.
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.