Aripi Picante De Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile picante de caise. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 92 cenți pe porție. O porție conține 309 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână pudră de usturoi, conserve de caise, piper cayenne și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma caisul, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Aripi de pui cu sos picant de caise, Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar, și Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J).
Instrucțiuni
Aprindeți un grătar cu gaz. Înfășurați așchii de lemn în folie rezistentă și străpungeți pachetul de folie cu o frigăruie.
Adăugați pachetul la grătar. Acoperiți și lăsați așchii de lemn să înceapă să fumeze, 5 minute.
Între timp, într-un castron mare, combinați conservele de caise cu sosul Worcestershire, zahăr brun deschis, sos de soia, muștar, sare, piper negru, praf de usturoi, boia dulce, cayenne și ghimbir. Răsturnați jumătate din amestec într-un castron mic.
Adăugați aripile de pui în vasul mare și aruncați pentru a acoperi bine în sos.
Lăsați aripile de pui să stea 5 minute.
Grătiți aripile de pui, acoperite, la foc moderat, întorcându-le ocazional, până când sunt carbonizate în pete și fierte, 22 până la 25 de minute.
Transferați aripile de pui într-un platou și serviți sosul rezervat pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.