Aripi Glazurate Cu Zmeură
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile glazurate cu zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, gem de zmeură, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Aripi Glazurate, și Aripi Glazurate Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați gemul, oțetul, sosul de soia, usturoiul și piperul. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 1 minut.
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor.
Așezați aripile într-un castron mare; adăugați jumătate din amestecul de zmeură și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați amestecul de zmeură rămas.
Linia a 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu folie și ungeți puternic folia. Folosind o lingură cu fante, așezați aripile în tigaie. Aruncați marinada.
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 30 de minute, rotind o dată.
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți amestecul de zmeură rezervat la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se îngroașă.
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când sucurile de pui se limpezesc, întorcându-se și ungând o dată.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.