Aripi Glazurate Cu Zmeură

Aripi Glazurate Cu Zmeură
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile glazurate cu zmeură ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 226 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, gem de zmeură, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Zahăr Brun Zmeură Gem Crumble Baruri ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), Aripi Glazurate, și Aripi Glazurate Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați gemul, oțetul, sosul de soia, usturoiul și piperul. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați vârfurile aripilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3
Așezați aripile într-un castron mare; adăugați jumătate din amestecul de zmeură și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore. Acoperiți și refrigerați amestecul de zmeură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Linia a 15-in. x 10-in. x 1-în. tava de copt cu folie și ungeți puternic folia. Folosind o lingură cu fante, așezați aripile în tigaie. Aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Se coace, neacoperit, la 375, timp de 30 de minute, rotind o dată.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți amestecul de zmeură rezervat la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 10-15 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Perie peste aripi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
8
Coaceți cu 20-25 de minute mai mult sau până când sucurile de pui se limpezesc, întorcându-se și ungând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista