Aripi dulci și acidulate cu salată de salată de unt

Aripi dulci și acidulate cu salata de salata de unt ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,99 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 590 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare kosher, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sweet ' N ' Tangy aripi de pui, Sweet ' N ' Tangy aripi de pui, și Pâine crocantă, dulce și acidulată și murături cu unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mediu-scăzut. Într-un castron mare, combinați gemul, oțetul, ghimbirul, cayenne și 3/4 linguriță de sare. Puneți deoparte 1/4 cană din amestec.
Adăugați aripile de pui în vasul mare și aruncați pentru a acoperi. Ungeți ușor grătarul și gătiți puiul, acoperit, întorcându-se ocazional, până când este gătit, 25 până la 30 de minute. În ultimele 10 minute de grătar, ungeți aripile cu amestecul de gem rezervat. Într-un castron mic, amestecați uleiul, pesto-ul și sucul de lămâie. Împărțiți salata verde între farfurii individuale și stropiți cu vinaigreta pesto.
Se servește cu aripile de pui. Tehnică: dacă nu aveți acces la un grătar, puteți găti acest fel de mâncare în broiler pe o tigaie pentru aceeași perioadă de timp. (Majoritatea tigăilor pentru grătar nu sunt suficient de mari pentru a ține toate aripile simultan.)