Aripi De Susan Cu Miere

Aripi De Susan Cu Miere
Aripi de susan miere ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 80 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 195 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ulei, usturoi, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Aripi De Pui Cu Susan De Miere, Aripi De Pui La Grătar Cu Miere-Susan, și Aripi De Pui Cu Susan Cu Miere La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați aripile de pui pe o tigaie de pui fără grăsime; se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
2
Puneți tigaia de 4 până la 5 inci sub broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
TigaieTigaie
3
Se fierbe timp de 10 minute pe fiecare parte sau până când puiul este auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Transferați aripile într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Combinați ingredientele rămase, cu excepția semințelor de susan; se toarnă peste aripi. Acoperiți și gătiți la setare scăzută timp de 4 până la 5 ore sau setare ridicată timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Aripi De PuiAripi De Pui
6
Aranjați pe un platou de servire; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Crema Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista