Aripile de pui Teriyaki cu susan și coriandru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 420 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, coriandru, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Aripi De Pui Teriyaki Cu Susan Și Coriandru, Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, și Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.
Instrucțiuni
1
Pregătiți sosul teriyaki combinând sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup-ul, oțetul de vin de orez, zahărul brun, ardeii iute, usturoiul și ghimbirul într-o oală. Aduceți la fierbere lentă și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez
Suc De Grapefruit
Sos Hoisin
Zahăr Brun
Sos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei Iute
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Condimentați Generos aripile de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Aripi De Pui
4
Așezați aripile de pui într-un singur strat pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până când pielea devine crocantă. Cu clești, înmuiați aripile în sosul teriyaki și reveniți la cuptor timp de 10 până la 15 minute pentru a glazura. O prezentare impresionantă este de a servi aceste aripi de pui stil familial; aranjați-le pe un platou mare, turnați sosul rămas peste ele și presărați semințe de susan și coriandru. Nu uitați de somnul umed!
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.