Aripi De Pui Teriyaki Cu Susan Și Coriandru

Aripi De Pui Teriyaki Cu Susan Și Coriandru
Aripile de pui Teriyaki cu susan și coriandru ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 420 calorii, 29G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 25 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Dacă aveți la îndemână semințe de susan, coriandru, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Aripi De Pui Teriyaki Cu Susan Și Coriandru, Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, și Miere-degete de pui teriyaki cu semințe de susan cu tăiței de celofan de susan și mazăre.

Instrucțiuni

1
Pregătiți sosul teriyaki combinând sosul de soia, sucul de grapefruit, sosul hoisin, ketchup-ul, oțetul de vin de orez, zahărul brun, ardeii iute, usturoiul și ghimbirul într-o oală. Aduceți la fierbere lentă și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
Sos HoisinSos Hoisin
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De SoiaSos De Soia
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Condimentați Generos aripile de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Aripi De PuiAripi De Pui
4
Așezați aripile de pui într-un singur strat pe o tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până când pielea devine crocantă. Cu clești, înmuiați aripile în sosul teriyaki și reveniți la cuptor timp de 10 până la 15 minute pentru a glazura. O prezentare impresionantă este de a servi aceste aripi de pui stil familial; aranjați-le pe un platou mare, turnați sosul rămas peste ele și presărați semințe de susan și coriandru. Nu uitați de somnul umed!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TeriyakiSos Teriyaki
Aripi De PuiAripi De Pui
Semințe De SusanSemințe De Susan
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CleșteClește

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca 7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista