Aripi De Pui Sriracha La Cuptor Cu Miere

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui Sriracha coapte cu miere. Această rețetă servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt crăpat, usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia, puteți urma acest fel principal cu Panna Cotta cu sos de căpșuni-Vin Santo ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Sriracha Cu Miere La Cuptor, Miere La Cuptor-Aripi De Pui Sriracha, și Aripi Sriracha Cu Miere La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F. Linia 2 foi de biscuiți cu laturi cu folie rezistentă; pulverizați cu spray de gătit.
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 1 galon, amestecați sosul Sriracha, uleiul, sarea, piperul și tobele. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Adăugați făină; sigilați punga și agitați până când tobele sunt acoperite cu făină.
Așezați tobe pe foi de prăjituri.
Coaceți descoperit 30 minute; rândul său, drummettes peste, și rotiți foi cookie.
Coaceți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când se rumenesc și sucul de tobe este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată până la os (cel puțin 165 buc.f).
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, amestecați ingredientele glazurate; se încălzește la foc mic la foc mediu, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
Într-un castron mare, aruncați tobe cu sos.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.