Aripi De Pui Sriracha Glazurate Cu Caise

Aripi De Pui Sriracha Glazurate Cu Caise
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui Sriracha glazurate cu caise. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 436 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. 62 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână gem generos de caise, sos sriracha, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Aripi Sriracha Glazurate Cu Caise, Aripi De Pui Glazurate Cu Caise Picante La Grătar, și Miere-Sriracha Aripi De Bivol Glazurate pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista