Aripi De Pui De Aur Vietnameze

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete vietnameze, așa că încercați aripile de pui aurii vietnameze. Această rețetă servește 4 și costă 1,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 425 calorii, 29G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi De Pui În Stil Vietnamez, Aripi De Pui Caramel În Stil Vietnamez, și Aripioare De Pui La Grătar Vietnameze-Canh Ga Nuong pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați aripile de pui, usturoiul și ceapa într-un castron mare.
Se toarnă sos de soia, sos de pește, suc de lămâie și ulei de susan. Se condimentează cu sare, piper, praf de usturoi și zahăr; aruncați împreună până când sunt bine acoperite. Acoperiți și refrigerați 2 ore până peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Căptușiți un vas de copt de 9x13 inch cu folie de aluminiu.
Scoateți aripile din marinadă, rezervând suplimentar. Aranjați aripile într-un singur strat peste fundul vasului pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit, întorcându-vă o dată și perindând cu marinată rezervată, până când sucurile adânci, maronii aurii și de carne se limpezesc, aproximativ 30 de minute.