Aripi De Pui Curry Roșu Thailandez

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Aripile de pui cu Curry roșu thailandez ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 895 calorii, 46G de proteine, și 76g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Un amestec de sos de soia, suc de lime, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curry roșu thailandez cu legume, Aripi de pui curry thailandez-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, și Aripi De Tei Curry Roșu Thailandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 218°.clătiți și uscați bine aripile de pui, apoi aruncați-le într-un castron mare cu suficient ulei de măsline pentru a acoperi generos, împreună cu multă sare și piper.
Întindeți-le pe o foaie de copt (pot fi necesare două foi de copt pentru a vă asigura că aripile au suficient spațiu pentru a se carameliza; dacă este cazul, schimbați-le la jumătatea gătitului) și prăjiți-le timp de 25-30 de minute, până când sunt aurii și pielea este crocantă.
Între timp, amestecați împreună ingredientele rămase pentru a face sosul. Gustați și condimentați după gust cu mai multă pastă de curry, sos de soia sau suc de lămâie (pentru căldură, sare și, respectiv, aciditate).
Scoateți aripile din cuptor și combinați-le într-un bol mare de amestecare cu sosul. Aruncați rapid pentru a le acoperi bine (untul va începe să se topească), apoi întindeți-l pe un platou.
Se ornează cu coriandru tocat și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripile de pui funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.