Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir Lipicios

Aripi De Pui Cu Usturoi De Ghimbir Lipicios
Aripi de pui cu usturoi de ghimbir lipicios este un fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 195 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, oțet de orez, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Aripi De Pui Cu Usturoi Cu Miere Lipicioasă, Aripi De Pui Cu Usturoi Cu Miere Lipicioasă, și Usturoi Ghimbir Aripi De Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță de 1 litru, combinați toate ingredientele glazurii; aduceți la foc mic, amestecând frecvent la foc mediu până când zahărul este dizolvat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; pus deoparte.
3
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor de 2 galoane amestecați sos de piper, ulei, sare, piper și pui. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
PiperPiper
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
Adăugați făină, sigilați punga și agitați până când puiul este acoperit cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
5
Cuptorul de căldură la 375 F. Linia de F. două foi de copt cu folie grele; spray cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
6
Așezați puiul pe foi de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți descoperit 30 de minute, întoarceți puiul și rotiți tigăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți cu 20 până la 30 de minute mai mult sau până când se rumenesc și sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celei mai groase bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
În castron mare, aruncați puiul cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista