Aripi de pui cu sos de ghimbir și Caramel

Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și fără lactate? Aripile de pui cu sos de ghimbir și Caramel ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 437 calorii, 30g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de Nam pla, zahăr, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi de pui asiatice crocante cu sos de scufundare cu ghimbir-var, Aripi picante de pui de arahide thailandeze cu sos de zmeură Habanero (aripi PB & J), și Aripi De Pui Portocaliu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Puneți zahărul într-o caserolă rezistentă la cuptor și adăugați suficientă apă pentru a-l uda, aproximativ 1 lingură. Agitați tigaia pentru a distribui zahărul și apa și caramelizați la foc mediu, agitând tigaia ocazional. Zahărul se va lichefia treptat și se va întuneca; când devine maro auriu, scoateți-l de pe foc.
Adăugați cu grijă Nam pla (poate stropi; țineți tigaia la lungimea brațului), apoi reveniți la foc.
Adăugați usturoiul și șalotele și gătiți, amestecând, până se înmoaie.
Adăugați aripile de pui și acoperiți cu sosul. Amestecați ușor ghimbirul și piperul și continuați să amestecați până când puiul se rumeneste ușor, aproximativ 4 minute. Acoperiți și gătiți timp de 7 minute, apoi transferați la cuptor și gătiți timp de 45 de minute.
Scoateți aripile de pui, care ar trebui să aibă acum o culoare bogată de caramel, garnisiți cu coriandru și piper negru crăpat și serviți.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din arome asiatice de Jean-Georges de Jean-Georges Vongerichten Copyright (c) 2007 de Jean-Georges Vongerichten de Broadway Books.Jean-Georges Vongerichten a devenit o vedetă culinară când a început să gătească la Lafayette din New York. A continuat să înființeze fermecătorul bistro JoJo în New York; a introdus gătitul "fusion" la Vong (three stars from the New York Times), care are acum un avanpost în Chicago; a creat Jean-Georges de patru stele și Spice Market de mare succes și 66 în New York; a deschis Rama (Spice Market meets Vong) în Londra; și a deschis mai multe restaurante apreciate în orașe de la Shanghai la Las Vegas. Locuiește în New York, când nu călătorește pentru a-și supraveghea restaurantele existente sau pentru a deschide unul nou.