Aripi de pui cu picătură de lămâie

Lemon-drop aripi de pui este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 239 calorii, 14g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați vodcă, ulei de măsline, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cocktail dublu cu picătură de lămâie cu Ole Smoky Lemon Drop Moonshine, Aripi de pui cu gin și lămâie, și Aripi De Pui Cu Usturoi De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați vodca, sucul de lămâie, zahărul, uleiul de măsline, sarea și piperul. Se amestecă pentru a dizolva zahărul și sarea.
Adăugați aripile de pui și amestecați pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider timp de 2 până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 40
Linia a 9-cu 13-in. tava de copt cu două straturi de folie. Aranjați aripile de pui într-un singur strat în tigaie și turnați marinada uniform peste toate.
Coaceți până când carnea este bine rumenită și se îndepărtează de os, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Se servește fierbinte sau cald.