Aripi De Pui Cu Miere-Usturoi Glazurate
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Aripile de pui glazurate cu miere-usturoi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 109 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de chili-usturoi, pudră de curry, sos de pește și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aripi De Pui Glazurate Cu Miere, Aripi De Pui Glazurate Cu Miere, și Aripi De Pui Glazurate Cu Miere.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 8 ingrediente într-un castron mic.
Așezați puiul într-o pungă mare de depozitare din plastic cu fermoar.
Se toarnă marinada de miere-usturoi peste pui; sigilați punga și aruncați ușor pentru a acoperi. La frigider cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400).
Scurgeți și aruncați marinada. Pui la grătar, întorcându-se ocazional, 35 de minute sau până se rumenesc pe toate părțile.
Aripile pot fi coapte la 400 pe o foaie de copt într-un singur strat de 30 până la 40 de minute, întorcându-se o dată la jumătatea timpului de gătit.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu depăși aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.