Aripi De Pui Crocante La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui crocante la cuptor. O porție conține 387 calorii, 24g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 90 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 2091 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, sare de usturoi, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cele Mai Bune Aripi De Pui La Cuptor, Aripi de pui crocante cu unt de Chili-Lime, și Aripioare de pui prăjite la cuptor al Pastor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aripile la articulații.2 Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.3 Asigurați-vă că aripile sunt dezghețate și uscați-le bine cu prosoape de hârtie.4
Combinați făina, boiaua, sarea de usturoi, piperul negru și ardeiul cayenne într-o pungă de plastic.5 agitați pentru a amesteca ingredientele și adăugați aripi.6 tapetați o foaie mare de copt cu folie de eliberare și topiți untul pe ea. (Face pentru curățare ușoară.).7
Adăugați aripi la tigaie și întoarceți-vă la strat.8
Coaceți timp de 30 de minute.9 întoarceți aripile și coaceți încă 15 minute sau până când sunt crocante și gata.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant, Vin Spumant
Aripi de pui în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Ai putea încerca Chardonnay de la A la Z. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.