Aripi De Pui Bombay
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Aripile de pui Bombay ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 119 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți aripi de pui, pudră de curry, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Pui Bombay, Pui Bombay, și Frigarui De Pui Condimentat Bombay.
Instrucțiuni
Combinați aripile de pui, uleiul vegetal, sosul de soia, ceapa verde, usturoiul, pudra de curry, turmericul și piperul negru într-o pungă de plastic resigilabilă. Stoarceți aerul, sigilați punga și refrigerați cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți aripile de pui într-un vas mare de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când aripile sunt rumenite, aproximativ 25 de minute.