Aripile de ghimbir dulci și picante sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 864 calorii, 49G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul iute habanero, fulgi de piper, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi dulci și picante la cuptor, Aripi lipicioase dulci și picante la cuptor, și Aripi Fierbinți Picante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, combinați 1/2 cană de bere de ghimbir, 2 linguri de sos de soia, ulei de canola și fulgi de ardei roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bere De Ghimbir
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați aripile de pui într-o pungă mare cu fermoar, apoi turnați marinada peste aripi. Închideți punga și marinați puiul la frigider timp de 1 oră, răsturnând punga peste jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie, apoi puneți un suport de răcire în foaia de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&m
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Scurgeți puiul și aruncați marinada. Uscați aripile de pui cu prosoape de hârtie, apoi aranjați aripile într-un singur strat pe raftul din foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
5
Așezați aripile în cuptor și coaceți până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Pentru a face glazura, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Adăugați ghimbirul și gătiți până când este foarte parfumat, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
8
Adăugați ardeiul iute și amestecați berea de ghimbir rămasă și sosul de soia, împreună cu mierea. Se aduce la fierbere și se reduce, amestecând des, până când sosul se reduce la jumătate și se îngroașă, 5 până la 7 minute. Gustă sosul și condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De Usturoi Tocat
Bere De Ghimbir
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Transferați glazura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Adăugați aripile coapte în vasul mare cu glazura și aruncați pentru a acoperi.