Aripile de ghimbir dulci și picante sunt un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 864 calorii, 49G de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul iute habanero, fulgi de piper, aripi de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Aripi dulci și picante la cuptor, Aripi lipicioase dulci și picante la cuptor, și Aripi Fierbinți Picante La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face marinada, combinați 1/2 cană de bere de ghimbir, 2 linguri de sos de soia, ulei de canola și fulgi de ardei roșu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bere De Ghimbir
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Așezați aripile de pui într-o pungă mare cu fermoar, apoi turnați marinada peste aripi. Închideți punga și marinați puiul la frigider timp de 1 oră, răsturnând punga peste jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu margini cu folie, apoi puneți un suport de răcire în foaia de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scurgeți puiul și aruncați marinada. Uscați aripile de pui cu prosoape de hârtie, apoi aranjați aripile într-un singur strat pe raftul din foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
5
Așezați aripile în cuptor și coaceți până când pielea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Pentru a face glazura, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Adăugați ghimbirul și gătiți până când este foarte parfumat, 30 de secunde până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Adăugați ardeiul iute și amestecați berea de ghimbir rămasă și sosul de soia, împreună cu mierea. Se aduce la fierbere și se reduce, amestecând des, până când sosul se reduce la jumătate și se îngroașă, 5 până la 7 minute. Gustă sosul și condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Bere De Ghimbir
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
9
Transferați glazura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Adăugați aripile coapte în vasul mare cu glazura și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)