Arepas la del Gato
Arepas la del Gato ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 329 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Acesta este adus la tine de SippitySup. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți harina p. A.N. făină de porumb, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Arepas în stil venezuelean cu carne de porc trasă (Arepas Rumberas), Arepas de Yuca (Cassavan Arepas), și Cayeye și Cabeza de Gato (pătlagină verde cu piure columbian).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal de aproximativ cm de la CM într-o tigaie mare de sote setată la foc mediu-mare. Prăjiți feliile de pătlagină până se rumenesc pe ambele părți. Aproximativ 5 minute.Puneți deoparte pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se usca.
Așezați două căni de făină de porumb într-un bol de amestecare.
Adăugați un vârf de sare și amestecați cu mâinile curate și uscate.
Se toarnă apa pe făină, se amestecă bine. De îndată ce amestecul este suficient de rece pentru a manipula frământați împreună făina și apa până când amestecul este bine amestecat și nu există bulgări granulate.Dacă aluatul este prea ud și se lipește de degete, adăugați mai multă făină. Dacă este prea uscat, adăugați apă. Aluatul perfect ar trebui să se rostogolească ușor într-o bilă mare, fără a crăpa.Împărțiți aluatul în 4 bucăți egale și rotiți-le în bile. Apoi bateți-l și întoarceți-l în mâini până când are o grosime de aproximativ jumătate de centimetru și aproximativ 3-4 inci. Ar trebui să aibă forma clasică a farfuriei zburătoare acum. Repetați cu bilele rămase.
Lăsați discurile de aluat să se odihnească aproximativ 20 de minute.
Încălziți puțin ulei într-o tigaie grea sau grătar și când este fierbinte adăugați Arepa, câte se vor potrivi confortabil în tigaie. Ideea este de a oferi arepasului un exterior crocant ("una cara", literalmente o față, așa cum se spune în Venezuela), așa că nu ridicați căldura prea sus. Când Arepa este maro pe o parte, întoarceți-le. Întregul proces nu trebuie să dureze mai mult de 10 minute.Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
Așezați arepas pe o tavă de copt în partea de sus a cuptorului, apoi coborâți focul la 20
Coaceți 15 până la 20 de minute. Ar trebui să sune goale atunci când sunt bătute cu un cuțit când sunt terminate.
Lăsați-le să se răcească câteva minute, apoi faceți o incizie de-a lungul marginii exterioare a fiecărei arepa. Trucul este să tăiați prin mijloc, dar să nu mergeți până la capăt – și apoi să îl deschideți ca un buzunar pentru umplutură. Umpleți cu pătlaginele prăjite, brânza și feliile de avocado.